18.10.15

Hantaran Kasut

I thought imma the only one yang tak nak letak heels atas dulang hantaran rupanya ada jugak yang sama macam aku. Sister-in-law wannabe, kita geng. *high five sikit*

Duhhh, bila cakap kat beloved Umi yang aku pun tak suka heels dan kalau boleh tak nak letak heels atas dulang hantaran, she was like,

"Tak payah la Musfirahhhh"

Hahahaha. Wai Umi waiii? Waii so serious?

Oghang bukannya pakai heels punnn jadi kenapa nak ada hantaran heels? Letak kasut tapi more to flat shoes la. Kalau risau kat mulut-mulut orang, kita cari flat shoes yang jenama mahal sikit. Haa gitu. Haha.

allyborrowedblue

p.s Imma too excited. Lagi tak kurang sebulan je untuk dapat ahli baru in the family. Harap kita boleh jadi geng lah Kak Yana so that all of us can put away that awkwardness. (Errr, ter-speaking sakan pulak hari). Tak mboh ar skema-skema sangat orkk, kalau boleh nak huhahuha dan kalau boleh jadi geng gossip girls pun lagi cuuunn meh.

No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*