Thursday, 15 October 2015

Chicken Chop @ Hutan Bandar Bistro

Chicken chop murah kat Hutan Bandar Bistro, Johor Bahru. Murah bukan sebarang murah, murah tapi mengenyangkan! Memang kenyang betul-betul guwa cakap kat lu. Ko hado bawak rombongan 2 buah bas order 64 set chicken chop? Customer belakang kecik besar kecik besar je tengok rombongan baju biru yang order 64 set tuh. Haha.

Dinner kami malam tu memang bedal chicken chop ni je. Chicken chop je tapi naik bas terus tersadai kekenyangan. Kahkah. Maseh Tengku Tarmizi, Sir Burn (mana-mana pihak yang terlibat) sebab belanja geng PR #programsemarakbahasa makan chicken chop ni. Superbb!


p.s: Next time kalau datang JB, boleh kot nak bawak family datang sini tapi nak kena reserve seat dengan reserve menu terus sebab oghang ghamai weyyy.
October 15, 2015 / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment