#MeTurn23

4.8.15

Ke laut.

Ke laut.

Ke laut.

Niat di hati nak update setories selalu je ke laut. Dalam draft tu dah tersimpan berpuluh-puluh cerita. Memang basi macam tu je jawab dia. Eh sat. Lupa nak bagi salam.

Assalamualaikum and hye-yo!

Alhamdulillah, 1st August lepas genap sudah 23 tahun aku di muka bumi Allah ni. Bersyukur dengan segala nikmat yang telah Allah kurniakan sepanjang 23 tahun ni. Kadang tu rasa tak layak je nak sambut hari jadi sebab timbul rasa

"Dah 23 tahun hidup tapi apa yang dah aku sumbangkan terutama sekali kepada agama sendiri?"

Tepuk dada, tanya iman. *senyum kambing

Apa pun, thanks for the wishes dear families and friends. No cake. No birthday celebration. Just a simple wishes from the families and friends. Either wish or not, celebrate or not, I don’t give a dang pun.

Cakap pasal wishes, mostly wish suruh kahwin cepat-cepat. Ohooi, thanks for the wishes tapi nak kahwin cepat-cepat tu kena tengok tang calon jugak la. Kalau batang hidung calon pun tak nampak lagi, nak kahwin lagu mana. Ini bukan setakat batang hidung, bayang calon pun tak nampak.

Again, Alhamdulillah and thanks for the wishes yo!

It's my birthday but wai his picture? Haha

You Might Also Like

0 뚱

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*