Tuesday, 18 August 2015

Kami & Blok 3B
August 18, 2015

Kami & Blok 3B

Assalamualaikum. What's up?

Haghi ini ceghita pasal ghisult lagi. Haih. 2-3 hari ini memang pasal ghisult je memanjang. Bermula dengan ghisult UPU adik aku, ghisult sem 3 aku yang lepas dan kelmarin, ghisult nombor ghumah dah keluar setelah berjanggut tunggu.

Okey. Let's talk about love.

Eh salah. Let's talk bout keputusan for our nombor ghumah. FYI, sejak dapat 3B02 sem lepas, jodoh kami dengan Blok 3B ni makin panjang. Kenapa? Sebab sem depan pun dapat duduk Blok 3B jugak. Berpindah pun tak jauh mana aihh, depan ghumah tu je pun. Bukannya naik 1 level ke,  2 level ke. Takde. Deeeeepan tu je, 3B01.

Hi 3B01.

Rumah yang keluasannya agak minima tapi memanjang. Memanjang? Betul dak perkataan tu? Usah risau. Mana yang tak dapat gambaran lagi, daftar kolej nanti aku payung gambar rumah kami. Ghumah ni banyak songeh sikit, dengan keluasan yang minima, kalau silap gaya tak kena simpan barang memang nampak bersepah lahh.

Jadi bila barang tak susun leklok, confirm nampak macam rumah anak dara pemalasss omakk kau.

Apa-apa pun, Alhamdulillah. Bersyukur sebab tak kena tingkat-tingkat atas macam orang lain. Terima kasih Allah! Nampaknya next sem kena beghebut-ghebut kupon aktiviti lagi macam zombie lapar kalau nak duduk level bawah. 

Till then, adios.

0 comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*