Friday, 31 July 2015

Silly Smile
July 31, 2015

Silly Smile

Abah is doing his monthly routine bila dah hujung bulan. Koyak lampiran kalendar since esok dah Ogos.

"Ouuu esok hari jadi kamu?" (said Abah while looking at me yang tengah super focus sefocusnya layan Transformer kat TV3)

Aku tengok kat Abah. Belum sempat nak jawab Abah pun,

"Kek hari jadi tak beli ..."

Then I was like,

"Heeeeee...." :D :D :D (sengih like silly person tho)

It's okayy Abah. Orang tak kisah pun kek, hadiah birthday bagai ni. Sambut/wish ke tak lagi lah orang tak kisah. Orang bukan jenis yang sentimental, sentap kalau orang tak ingat birthday kita. Haha.

Dah tak tahu nak jawab apa, gua senyum ja lah kan?

fanpop

2 comments:

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*