Walimatulurus Maisarah & Yus

7.6.15

Alhamdulillah. You're now officially become a Mrs! 

Congratulations Mrs. Maisarah and seben. Sampai ke saat dan detik ini masih tak percaya lagi mak kita orang ni dah jadi bini orang. Like, a big SERIOUSLY? Bila Allah dah kata tu jodoh kau, tak percaya macam mana sekali pun, kena percaya jugak. Kalau dah jodoh gituuu.

Dulu masa diploma, bila dibuka topik perkahwinan antara kami, dialah yang paling-tak-nak-kahwin-person. Yang keduanya, aku. Itu pasai kami macam terkejut bila dapat jemputan dari makcik ni. Buat apa bercinta lama-lama dak? Baik kahwin dulu, lepaih tu bercinta la sebanyak mana nak sebab dah halal dah pun.

Dear Mai/Saroh, saya doakan yang terbaik untuk perkahwinan awak. Semoga awak dengan seben happy forever and ever after till jannah gituu. You're now second Mrs. in our geng after Nadia. Kan comel kalau hangpa dua mengandung sama-sama then dapat babies sama-sama. Auuuuch. Can't imagine lorhh. Haha.



You Might Also Like

2 뚱

  1. comeell mai..comell hani..
    sedihnya tak dpt joinnn mai kwin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo tila ad triple comey la jawab dy. hahaha.naty tila kawin, mai wajib g. haha

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*