6.5.15

Days with Mrs. Wannabe

It's a great weekend even tak balik kampung sebab Mrs. Wannabe is here! Insha Allah, semoga Allah mempermudahkan urusan awak, Mai. 

Ok, back to topic. Last weekend, Maisaroh was here at Shah Alam for her jubah convo so Sabtu petang aku dengan Siti & Thirah pi amek dia orang kat Subang Airport. Sewa kereta sampai kol 8 malam tapi Alhamdulillah dapat free sampai pukul 10. Bila dah free apa lagi, pusing ke Sunway.

Banyak benda story bila Maisaroh kat sini, itu pun macam kejap je even 3 hari. Last night kat sini, dapat jemputan direct dari bakal pengantin. Auchhh. Tak sangkaaaaa. Congrats ma dear, Insha Allah 6hb tu sampai lah saya kat rumah awak. Insha Allah :)





No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*