24.4.15

A&A

Separuh gila.

Separuh gila kat watak Adam & Akhil. Ha, gila kan? Tak pernah ni gila kat watak novel sampai cenggini hah. Rasa macam,

"Woahhhh, smart lahhh dia orang niii." 

Paham tak maksud aku bila aku cakap smart tu? Aihh, tak reti nak cakap lahh. 

Bayangkan. Seorang pembunuh (sepasang pembunuh actually), naik kereta sport, lepaih tu yang paling aku suka, depa ni pakai kot. Euuuih smart baq hang! Tu hah. Dah keluar slang Kedah gara-gara baca novel ni. Ini tak habis chapter lagi ni. Kang kalau dah habis baca, mahunya cakap lisan pun nak keluar slang Kedah. Haha.

lokalah

P/S: Menyesal bawak balik buku Murtad dengan Kopi Lejen je. Kalau tak dah boleh 'khatam' semua buku. 

No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*