Sunday, 1 March 2015

Menuju Puncak | Semester 3
March 01, 2015

Menuju Puncak | Semester 3

Alhamdulillah, selamat sampai di Shah Alam. 

Dari hari jumaat lagi tinggalkan bumi Kelate and now, here I am di Shah Alam (again) struggling alone demi menuntut ilmu.

Urusan pendaftaran kolej pun dah settle semuanya semalam dan aku pun dah selamat check-in rumah 3B02. Alhamdulillah, rumah ini tersangat oke berbanding rumah sem lepas.

Haghi ini takde kelas so apa lagi, sambung qada tidurlah jawab dia. Hehe. Mengadakan? Kat rumah bukan nak qada, kat kolej baru mengada nak qada itu ini.

Okelah. "See ya" on next entry.

Good bye, adios, bye-yeom, Assalamualaikum.

2 comments:

  1. all the best sem baru hani. ad bepe sem lg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeee :) thank you anim. anim pun gud luck jgk dgn dunia praktikal. ada lagi 4 termasuk praktikal :)

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*