24.2.15

Jumaat ni dah ...

Jumaat ini dah nak pi berangkat ke Shah Alam tapi disebabkan tiket habis aku terpaksa pi KL dulu. Rasa malas nak pi tu tetiba datang sebab hari Jumaat kot. Saat-saat terakhir kat rumah ini memang penting, every minutes, every seconds! Perancangan sebenar nak pergi Sabtu malam, kira sampai Shah Alam pagi Ahad tu boleh terus pergi daftar kolej. Tapi tiket habis punya pasal terpaksa pergi KL dulu.

Jumaat & Sabtu stay KL, Ahad baru boleh pergi daftar kolej. Haiyaaaa. Dalam 2 hari tu aku boleh buat apa je kat rumah tahuu takkkk? Nak tak nak, aku kena pergi jugaklah kan. Dah tak boleh nak malas-malas bagai. Kan dah promise nak target DL next sem? Kalau awal-awal pun malas nak pi, macam mana nak target DL. Dah la setakat ini jadual kelas sampai hari Khamis je, kalau iman tak kuat tiap-tiap minggu balik. Haha.


No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*