19.2.15

Coming Soon

Coming soon:

Haji Yaacob & Hajah Aminah Family Day 2015! Can't wait for this upcoming lovely Saturdate. Baju dah ada ni, tunggu nak sarung & pakai ja.

Kalau nak diikutkan, our family day started since 2010 lagi itu pun secara kecil-kecilan dan tidak rasmi. Bila ada yang mencadangkan nak buat tiap-tiap tahun, maka muncullah: The Haji Yaacob's Family Day ('The' saja-saja je aku tambah) dan ini kali perancangan baru betul-betul serious sebab 'terhasil'nya kertas kerja, tema baju, ahli jawatankuasa dan majlis tertinggi bagai. Haha. Sebelum ini main cincai cincai plan pakai mulut ja.

Harap event kali ini wowwwww dan terlalu mengharapkan kerjasama semua. Bahagian dewasa ini takde hal, ikutkan aja arahan jawatankuasa tapi bahagian kanak-kanak ini letih sikit nak handle. Haha. Harap gempak argh family day kali ini setelah berkali-kali tertangguh.


Tak sabar. Tak sabar. Tak sabar.

No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*