Friday, 9 January 2015

Dear mekya.
January 09, 2015

Dear mekya.

Dear mekya...

Maaf sebab baru tahu pasal berita tu. Lepas tahu pasal berita tu, nak wassap tanya khabar tapi tak tahu nak taip apa benda. Jujur cakap, tak reti nak bercakap especially melibatkan hal-hal macam ni. Paling tak boleh blah, saya dah baca dah post awak tu tapi baca separuh jalan. I thought that awak sakit-sakit tulang pinggul macam tu je tapi semalam terdetik nak scroll contact list wassap then terbaca status wassap awak. 

"Be happy in paradise my children. Mama loves you both *kiss icon*"

Macam speechless kejap depan phone. Apakah? Then bukak IG balik, baru the whole story pasal habis. Makanya, semalamlah baru tahu pasal kisah sebenar. Huhu. I'm so so so sorry mekya. T____T

Mekya kuat! Ini semua ujian dan dugaan daripada Allah. Jangan give up, teruskan berusaha dan berdoa. Insha Allah, mana tahu tengah-tengah tahun, hujung tahun ini nak dapat perkabaran gembira pulak. Kuasa Allah kan, kita tak tahu sejauh mana. Yang penting doa! Insha Allah, ada rezeki awak dengan Bro tuuu. Amin! Take a good rest, jangan banyak pikir, jangan stress-stress. 

memespp

1 comment:

  1. thank u hani.. patut la tlintas nk buka blog.. hehe.
    dont worry saya okey!

    ReplyDelete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*