Thursday, 1 January 2015

Balik Ghumah
January 01, 2015

Balik Ghumah

Home sweet home.

Yeah. Sangat manis. Perasaan yang tak boleh digambarkan bila dah 'touch down' di bumi Kelantan. Rasa happy, sebak, semua perasaan bercampur baur.  Betullah orang cakap, duduklah kat mana selama mana sekali pun, memang tak leh nak lawan perasaan balik kampung sendiri.  6hb ini dah nak balik ke Puncak sebab 7hb ada paper. 

Orang cakap kat aku, kenapa nak balik dah lah dengar kata ada gelombang ketiga lagiii.. Perasaan nak balik dah membuak-buak der, cakaplah apa sekali pun, balik tetap balik even terpaksa angkut sekali dengan notes IMR451, IMR455 & IMC451. Keke. Semalam dari airport, memang dapat lihat kesan-kesan banjir. Kat sekolah depan rumah ini pun dah jadi salah satu tempat perlindungan mangsa-mangsa banjir. Sedih tapi apa mampu buat. Ini semua dugaan dan ujian daripadaNya.

Till then, adios. Nak memanfaatkan masa dirumah sepenuhnyaaaa dengan family (and perhaps dengan notes?) LOL. Assalamualaikum!

0 comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*