29.1.15

Al-Madani Hijab

Hah. Nak promote kawan punya online shop sat.

Kepada hijabster, bawalster, shawlster dan banyak lagi ster-ster, korang boleh follow ig Al-Madani untuk shawl & tudung yang pelbagai jenis. Aku nii tak tahu sangat pasal jenis-jenis tudung ni tapi no worries sebab Al-Madani Hijab menjual tudung bawal dan juga shawl yang terbaru dan terkini. Nak tahu lebih details boleh visit dan stalk ig Al-Madani Hijab. Cara untuk berhubung pun dah tertera kat ig tuh.

Hadeh.. Tak reti lah nak buat ayat promote. /Sigh/. Apa pun, pakat follow dan support Al-Madani Hijab deh blako!


No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*