Concert Spirit For Gaza | #Spirit4Gaza

21.9.14

Semalam aku ada join satu charity show for Gaza, Concert Spirit For Gaza kat DK 500, Fakulti Farmasi, UiTM Puncak Alam. Siapa ada joooin jugak semalam, kita geng! Disamping untuk membantu mereka yang tidak bernasib baik, charity show ini jugak merupakan final project untuk pelajar FiTA. Video aku ingat nak huploaad dalam youtube tapi memandangkan line inthoornet jealous sangat dengan aku, jadi aku takleh nak upload lagi dalam youtube. Apa pun, show semalam memang best. Part paling best bila ada student menang cabutan bertuah, dapat Vespa bhaaaai. Huhu.







Lah Ahmad

Aweera

Anas and the geng

Imran Ajmain

Al Farabi Band

The Alif

Farid Sanullah

Najwa Latif


You Might Also Like

0 뚱

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*