Monday, 31 March 2014

Oh quiz.
March 31, 2014

Oh quiz.

Pertama kali dalam hidup, aku menangis sebab quiz ! Masa dip dulu, I was like, 'Ala, quiz je pun bla bla bla bla' Tapi disebabkan degree ni aku dah set nak capai result yang cemerlang maka menangislah bila first quiz pun dah macam suam-suam kuku je. Nak kata tak prepared, rasanya dah well prepared. Nak kata over confident tak jugak. Takde rezeki kan, maka terima je lah seadanya. Jadikan kesilapan yang aku buat untuk kuiz pertama ini sebagai pengajaran agar lebih berhati-hati nak jawab soalan especially bila soalan yang list-kan component computer bagai tuh.


Grrr, sakit hati pulak bila ingat kesilapan tadi. Ye lah, satu kesilapan yang tak patut. Tu la kan, fokus sangat kat System Unit sampai orang tanya component computer pun pergi bedal component System Unit. Oh denggg.

4 comments:

  1. haha, cuba lagi nanti :) All the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu. sedih pedih betulll.. btw, thanks fiqa !

      Delete
  2. InsyaAllah next time leh buat yg terbaik.. :) yg penting belajar dr kesilapan

    ReplyDelete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*