Tuesday, 11 February 2014

Hedgehog.
February 11, 2014

Hedgehog.

I'm in love.
I'm in love.
I'm in love.
I'm in love.

I am soooooooooo in love with Hedgehog right now. Mula jadi stalker si Hedgehog bila nengok kawan aku post gambar si bola berduri ini kat facebook. Kalau tak perhati elok-elok, memang aku ingat hamster tapi sekali Hedgehog daa. Comel sangaaaaat. Rasa nak bela natang ni lah pulok. Haa, sudoh. Gane ni? Lek lu. Usha dulu tips nak bela Hedgehog ini lepas tu bila keadaan dah okay, kewangan dah stabil, akan ku bela jugak natang ni suatu hari nanti.

spoton

imgur

theloserswhomadeit

theloserswhomadeit

theloserswhomadeit

1,000 Cute Things

Ok. Enough. Nak lagi banyak boleh Google Images sendiri gambar-gambar hedgehog. Till then, Assalamualaikum :)

2 comments:

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*