2.1.14

Selamat Sampai.

Alhamdulillah, Umi, Su & Pok Su selamat sampai KLIA 09:30 PM jap tadi.. Esok sesi menyambut kat Kelate pulok. Kan best kalau Su ada jugak esok... Baru happening gila nak dengar cerita ka, ada kisah-kisah lawak ka, kisah-kisah pengajaran ka. Keke.

Pergi bawak 1 beg je, doh guane balik dengan berbeg-beg. Keke.

Tak kisahlah, janji dah selamat sampai.


p.s: perghhhhh, 3 post dalam sehari. APTB. Thankss Kak Ina for this picturrrre :)

2 comments:

  1. alhamdulillah . shopping sakan la gamak nya tu :) make sure ada ole2 utk adik kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. harapnya ada.tak selongkar lagi beg2 ni. keke :D tapi kalau takde pun, tak kisah, janji selamat sampai :)

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*