Wednesday, 16 October 2013

Eid Adha 1434/2013
October 16, 2013

Eid Adha 1434/2013

"Eidul Adha is the Eid of sacrifice and  commitment to Allah's orders. May Allah bless us with the same in all circles of our life." #TopIslamicTweets

Saat-saat terakhir seekor lembu ;'(






Rebah menyembah bumi

Dikala mereka yang lelaki sibuk 'menumbangkan' lembu, kami?




Preparation untuk 'pembedahan' lembu!

Abah

Abe


Sexyyyy yaww


The Ladies, preparation untuk 'lunch-ing'




Meet The Troublemaker Siblings. Habis satu rumah gelak,pusing kepala disebabkan 'Troublemaker Siblings' ni.

Yaya

Maryam & Nana

Skincare. Gincu dibuatnya jadi losyen -_-


Proses siang daging dan proses pembahagian daging ^^








Berehat sebentar dengan 'air nyior'

Bila dah settle semua, apa lagi.. Time for lunch-ing lah pulokk.

Singgang daging

Daging goreng

The dishes. (Gambar nyicoh perut dok dang amek)



Eid Adha tahun ni best gilos. Mungkin sebab korban kali ini geng anok beranok je, takde campur bahagian orang lain. Tambah pulok, korban ni wat kat rumah Ayah Din, lagilah best. Keke. Jadi, setakat ni sajalah ceritera Eid Adha kawe dan keluargo ! The end.

-Adios byeyeom, Assalamualaikum-

2 comments:

  1. wah!!! meriah sungguh eid adha! cemburu pulak.. semua bekerjasama.. bagus! semangat itu yang penting... and daging lembu tu mcm sedap je... hihihihihi :)))

    ReplyDelete
  2. @Ahda alhamdulillah, semua pakat tolong menolong. hehe. bkn mcm, memang sedap pn. ^^

    ReplyDelete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*