ISTIADAT KONVOKESYEN UiTM KE-78 : OFFICIAL PHOTOS

26.6.13

Excited bila abang posmen datang depan rumah, tekan 'pon pon' dan tanya, 'cik hani ke?' bila aku mengangguk tanda 'yes sir', dia keluarkan sampul besau gedabok ini. Maknanya apa? Maknanya gambar official konvo dah sampai. Excited tu excited jugak tapi den nak komen sikit. /Sila scroll bawah kalau nak tahu den nak komen apo benda -_-/ 


-Gambar stage- 

Duhai photographer, kenapa snap masa pegang tangan? Snaplah masa dapat folder tu. Gambar budak lelaki cun2 je, semua gambar dia orang time pegang folder. Haiyooo, nak gitu gok! Tapi nak buat guane. Terpaksa pakai konsep REDHA. Ok lah jugak daripada takde langsung kan? Terima kasih ye. (Kalau tahu macam ni, memang aku hulur tangan amek folder dulu, baru salam. Kuikuikui)


-Gambar studio- 

Masa 'abang' photographer tu snap gambar, rasa nak cakap je kat dia; 'Be, nok buat freestyle boleh dop?' Tapi sayang, kata-kata tu tak terluah. Kekeke. Sabor je lah. Skema gila kot. Ok, tahulah gambar konvo tapi takkan takde version freestyle ke. Hul ~




Yang kelakarnya dalam CD gambar tu ada jugak gambar family dan gambar stage orang lain. Sakit perut aku gelak sebab tengok gambar-gambar tu. Thanks lah photographer sebab sudi masukkan semua. Wakaka 

 K bai. Bye-yeom. Assalamualaikum ﹏☉

You Might Also Like

0 뚱

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*