Tuesday, 2 April 2013

ISTIADAT KONVOKESYEN KE-78 UiTM (TERENGGANU)
April 02, 2013

ISTIADAT KONVOKESYEN KE-78 UiTM (TERENGGANU)


Alhamdulillah. Tarikh konvokesyen ke-78 UiTM (Terengganu) dah pun keluar. Rasanya untuk semua UiTM di seluruh negeri dah keluar. Korang check lah ye UiTM negeri korang berapa hari bulan. Untuk tarikh, waktu, sidang berapa, program mana, korang boleh klik sini (UiTM Terengganu sahaja). Untuk UiTM Terengganu, tarikh konvokesyen adalah pada 19-20 Mei 2013 dan satu lagi yang aku tahu, UiTM Sarawak; 13 & 14 Mei 2013.  Bapak awal lah dia orang punya :) Unfortunately, batch kami, OM114 UiTM Terengganu dapat sidang petang. T___T..

Sebenarnya sidang petang ni tak berapa nak best sangat (bagi aku laa).. Lagi parah kalau siwa/i disuruh berkumpul awal sebelum zohor.. Tapi sidang pagi pun naiya gak, pukul 07:30 dah disuruhnya berkumpul. Perggggggh. Tido dalam dewan lah gayanya.. Huhuhu. Sidang-sidang mana pun tak kisah, janji dapat konvo. Yelah, aku ini, degree belum tentu lagi dapat.. Kalau tak pergi konvo diploma ni, memang tak merasalah nak konvo kan. (Even result takde lah gempak pun.)


Untuk lebih lagi info, sila terjah FB Konvo UiTMSidang Konvo UiTM 78 dan Website Konvo UiTM

0 comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*